54

27 september: Crossen door de Bossen van Almere

Op zondag 27 september 2020 is het Kotterbos dé locatie voor sportieve waaghalzen en snelle rijders. Staatsbosbeheer en Stad & Natuur Almere organiseren een evenement waarbij je kennis kunt maken met de MTB-sport.

Parcours

“Leef je uit op het verkorte parcours dat is uitgezet”, aldus Stad en Natuur. “Op deze dag zijn er gratis mountainbikes beschikbaar. Het bestaande MTB-parcours is ingekort tot 3,7 kilometer. Dus neem je vrienden, familie of kinderen mee voor een tochtje crossen door de bossen”.

Prijzen

Er worden ook prijzen uitgereikt: “Per leeftijdscategorie wordt een winnaar bekend gemaakt. Wie weet win jij kaartjes voor een MTB-clinic bij Outdoor SEC Almere, een ecokarexcursie door de Oostvaardersplassen, het kindercollege ‘Wilde Weetjes’ of één van de MTB-vignetten van Almere”.

Waar en wanneer?

Parkeren kan op het Kotterplein aan de Kotterbosweg. Er is gratis entree, inclusief snack na afloop.
Wel is het vereist om je van te voren aan te melden. Het evenement vindt plaats van 11.30 tot 13.00, 13.00 tot 14.30 en 14.30 tot 16.00 uur. Er wordt namelijk met tijdsvakken gewerkt. Meer informatie vind je op de website van Stad en Natuur Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant