55

Twee verdachten aangehouden voor overval op pakketbezorger

Twee Almeerders van beiden 22 jaar oud zijn aangehouden in het onderzoek naar een overval op een pakketbezorger op 18 april dit jaar op de Hoogeveenstraat. Dat meldt de politie online.

Camera

“In het onderzoek naar de overval kreeg de politie de beschikking over uitstekende camerabeelden”, meldt de politie. “Agenten herkenden de verdachten van de beelden. De ene verdachte werd vorige week al aangehouden. Hij is intussen voorgeleid voor de rechter-commissaris en moet nog twee weken in voorarrest blijven. De ander is vandaag aangehouden in de penitentiaire inrichting, waar hij vast zat voor een ander feit. Hij wordt vrijdag 11 september voorgeleid”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant