Een jongen uit Almere kreeg vorig jaar november de schrik van zijn leven. Van zijn rekening was ineens een groot geldbedrag verdwenen. Het bleek dat zijn pinpas gestolen was. De politie is op zoek naar de verdachte die met de pinpas heeft gepind.

Amsterdam

“Op 7 en op 8 november van vorig jaar is er een enorme som geld van een jongeman uit Almere gestolen”, meldt de politie. “Het geld werd van de rekening van het slachtoffer gehaald en er werden er ook aankopen gedaan met gebruik van de bijbehorende pinpas. Dit werd gedaan in Amsterdam. We zijn op zoek naar de verdachte die pint met de gestolen pinpas”.

Signalement

Op de website van de politie is een foto van de verdachte te bekijken. Ook is er het signalement te lezen. Heb jij tips voor de politie? Neem dan contact op door middel van bijvoorbeeld het tipformulier.

Foto

Ter illustratie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.