60

19 september: Strand-event ‘[CirKL] Kom in je element’

Zaterdagavond 19 september zijn bezoekers welkom om de Grand Finale van [CirKL] te beleven. Stichting CitySenses deed een zomer lang onderzoek naar de elementen vuur, lucht, water en aarde, vanuit Atelier StrandLAB op het Almeerderstrand.

Aanraakbaar

Tijdens dit zinnenprikkelend strand-event worden onze bevindingen interactief gepresenteerd. Via diverse performances en ‘aanraakbare’ kunst, het handelsmerk van CitySenses.

Korte films

In de zomervakantie konden Almeerders meewerken aan dit onderzoek tijdens de startbijeenkomst en goed bezochte kunst- en belevingsworkshops. Bezoekers kunnen 19 september van 20.00 tot 22.00 uur alle elementen op unieke wijze ervaren. Met korte films van Martijn van der Weijden (regie), Leo van Heijningen (filmmaker), kunstenaar Mireille Schermer (lucht), woordkunstenaar Florian Frey (vuur), performers Jos Rosier en Sara Pereira (aarde) en kunstenaar Suzan Abee (water).

Reserveren

Er is plek voor maximaal 100 bezoekers. Wil je er op tijd bij zijn, boek dan je kaartje via www.circulairekunst.nl. Het is ook mogelijk om de tickets te bestellen via Eventbrite.

[CirKL] is een initiatief van Marcel Kolder en Mira Ticheler.

Foto

Martijn van der Weijden en Leo van Heijningen werken samen met Florian Frey en Suzan Abee aan de filmopnames voor [CirKL]. Fotografie: Marcel Kolder.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant