54

Winst voor AviAir Almere bij wedstrijd Nederlandse Badminton Eredivisie

Het nieuwe seizoen van de Nederlandse Badminton Eredivisie is voor de Almeerders positief van start gegaan. De Almeerders versloegen tijdens de uitwedstrijd in Wateringen de badmintonners van VELO met 5-3.

Wedstrijdverslag

Ieva Pope maakte haar debuut voor AviAir Almere. De eerste game ging met 21-16 verloren. Dat kwam door het samenspel dat wat onwennig ging. “Dat gameverlies werd in de tweede game vrij eenvoudig omgezet in een ruime 21-11 winst”, meldt Badminton Online. “Ook de derde game kwamen de dames uit Wateringen er niet aan te pas. Met 21-12 waren Cheryl Seinen en Ieva ook nu duidelijke de sterksten”.

Lees een volledig verslag van de wedstrijd op de website van Badminton Online. Daar lees je ook hoe het de mannen van AviAir verging.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant