52

11 september: Waterwalks IJmeer krijgt mogelijk tweede editie

Waterwalks IJmeer krijgt mogelijk een vervolg in 2021. Op 5 juni 2020 vond de eerste Waterwalks IJmeer plaats. Hoe de volgende editie eruit kan komen te zien, is op 11 september aanstaande exclusief te bekijken via internet.

Uitgebreider

“Voor Waterwalks IJmeer 2021 in juni breiden we een uitgebreidere editie voor”, schrijft de organisatie. “Ecoloog Li An Phoa van Drinkable Rivers loopt in twee dagen het hele IJmeer rond en we vragen een aantal ambassadeurs om mee te doen. Hetzij door ook een gedeelte te lopen, of door op specifieke locaties hun expertise te delen. De locaties zijn bekende en onbekendere plekken langs het IJmeer die in de komende maanden worden geselecteerd. Op deze locaties kunnen ook kleine evenementen of exposities worden georganiseerd door vrijwilligers of organisaties”.

Aanmelden

Voor het onlineprogramma van Waterwalks IJmeer 2021 kunnen deelnemers zich aanmelden bij Tessa van StrandLAB Almere. De bijeenkomst verloopt via Zoom.

Waar en wanneer?

Wanneer: vrijdag 11 september van 11.00 uur tot 12.00 uur
Waar: vanachter je eigen computer, via Zoom (na aanmelding ontvang je de link).

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant