74

Verkeersdrukte in Noorderplassen door wegwerkzaamheden

De PVV heeft vragen gesteld over de verkeersdrukte in Noorderplassen. Door wegwerkzaamheden elders is het in een bepaald deel van de wijk drukker dan normaal. De PVV krijgt hierover veel klachten van bewoners uit de Noorderplassen.

Afsluiting

Doordat per 1 september 2020 het Gerrie Knetemannpad afgesloten is, heeft de wijk nu nog maar één ontsluiting. “Wij krijgen meldingen van mensen die er 15 minuten over doen om de wijk te verlaten”, schrijft de partij in de schriftelijke vragen aan het college. De PVV is van mening dat één ontsluiting in een wijk met circa 2750 huishoudens te weinig is. “Op Facebook verzucht een inwoner dat ‘de debiel die dit heeft besloten zijn ogen uit zijn kop moet schamen en ontslag moet nemen'”, aldus de partij in de brief. “De PVV vindt dat met dit soort signalen en emoties uit de Almeerse samenleving iets moet worden gedaan, en dat je die als gemeente niet gewoon kan negeren”.

Bekijk hier de schriftelijke vragen die de PVV heeft gesteld.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant