56

Makers van Almere zoekt tachtig creatieve Almeerders

Creatieve Almeerders opgelet! Makers van Almere is namelijk op zoek naar tachtig creatievelingen. Zij moeten de gouden lijstjes vullen om samen een speciale wand te creëren.

Waterplanten

De creatieve Almeerders mogen zelf bepalen wat er in de gouden lijstjes komt. Voorwaarde is wel dat de creatie in het lijstje past en dat het gemaakt is op waterplantenpapier. Dat is papier gemaakt van Almeerse waterplanten. De kunstwerken zullen tentoongesteld worden aan de Steiger 24 in Almere Haven.

Makers van Almere

Makers van Almere bestaat onder meer uit Jim van der Wardt van ‘Thecrazysmile’, Brouwerij Stijl, Dieuwertje van der Linden en Roliene Steinbach. Makers van Almere maakt het zoveel moois zichtbaar dat wordt gemaakt in Almere. De organisatie heeft ook een website.

Lees ook eens:

Mobiele Etalage onthuld door Makers van Almere

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant