57

Workshop ‘Sing and Performance’ in De Glasbak

Ben jij dol op zingen en performen? Wil je tips en tricks van Sharon Doorson ontvangen, kennismaken met verschillende zangtechnieken en je podiumpresentatie een boost geven? Geef je dan nu op voor de Workshop Sing & Performance.

Workshop

De workshop wordt gegeven door Sharon Doorson. Op 13 september kunnen deelnemers meedoen in Theater en Cultureel Centrum De Glasbak in de Muziekwijk.

Kleinschalige events

“Omdat wij graag kijken naar de mogelijkheden in deze lastige tijd zijn wij druk doende om een programma neer te zetten waarbij we kleinschalige en laagdrempelige events organiseren”, aldus Erwin Budding van De Glasbak. “Wij gaan daarbij de samenwerking aan met cultuurmakers, artiesten en culturele partners. Nadat artiest Rik Limonard een succesvolle editie van zijn ‘Improvisaties’ gaf en daar door het publiek enthousiast op werd gereageerd, presenteren wij nu een samenwerking met Sharon Doorson. Op deze manier willen wij cultuur levend houden en de artiesten en cultuurmakers een podium en bestaansrecht bieden”.

Aanmelden

Stuur een mailtje naar contact@talentcrib.nl en ontvang de song die we samen zullen behandelen. Uiteraard is er 13 September ook tijd om Sharon vragen te stellen over het Artiestenvak. Er zijn helaas maar 15 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!”

Waar en wanneer?

Wanneer: 13 September 2020
Tijd:  14:00 – 16:00
Vanaf 12 jaar.

Max 15 personen, Vol = Vol.
Reserveer je plekje via contact@talentcrib.nl.

Foto

Sharon Doorson. Foto: Aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant