55

Politie zoekt getuigen beroving 13-jarige Almeerder

Op het Atletiekpad ter hoogte van de kruising met het Vrijheidspad is vrijdagmiddag 28 augustus omstreeks 13.10 uur een 13-jarige jongen beroofd van zijn gouden ketting. Dat meldt de politie online.

Lekke band

“Het slachtoffer liep vanwege een lekke band na de sportles met de fiets aan de hand terug naar school, toen hij werd ingehaald door het groepje van drie”, schrijft de politie. “Die hielden hem even verderop tegen en spraken hem aan, waarna een van de jongens hem beroofde van zijn ketting. De verdachten renden vervolgens weg onder de Atletiekpoort door richting Tussen de Vaarten. Het slachtoffer belde zijn ouders, die onmiddellijk de politie waarschuwden”.

De politie zocht de omgeving nog af naar de drie verdachten, maar trof ze niet meer aan.

Signalement

De politie is direct een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen. Op het moment van de beroving waren vermoedelijk redelijk wat mensen op weg van en naar het sportpark. Op de website van de politie staan contactgegevens. Ook is er het signalement te vinden van de drie verdachten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant