**Update 31-08-2020: De eindstand werd 0-0.**

Het duurde maar liefst 177 dagen maar gisteravond speelde Almere City FC eindelijk weer eens een competitiewedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld tegen MVV uit Maastricht.

Spannende wedstrijden

Het komende seizoen komt er veel aan. De eerste wedstrijd uit de competitie werd in het Yanmar Stadion in Almere gespeeld. “Bij de onderbreking van de competitie stond MVV Maastricht op een schamele vijftiende plaats en waren de play-offs haast definitief uit zicht. Almere City FC deed om die plaatsen echter nog volop mee en hoopt dat uiteraard ook dit seizoen te doen. Maar u weet het, resultaten uit het verleden…”, schrijft de club online.

Wedstrijdverslag

Een volledig wedstrijdverslag met de actuele eindstand is te vinden op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.