De politie hield zaterdagavond 29 augustus drie personen aan na een melding van huiselijk geweld in een woning aan de Ingelanden in Bodegraven. Dat meldt de politie. Eén van de arrestanten is een 27-jarige Almeerder. Omdat deze 27-jarige man zich verdacht gedroeg, waren agenten genoodzaakt om bij de aanhouding een waarschuwingsschot te lossen.

Geweld

Rond 21.30 uur ontving de politie een melding van huiselijk geweld in een woning in Bodegraven in de buurt van Gouda. In de woning hielden agenten een 30-jarige man uit Bodegraven en een 22-jarige man uit Moordrecht aan. Op straat hield de politie een derde verdachte aan. Dat zou de Almeerder zijn geweest.

De drie verdachten zitten op dit moment vast en worden gehoord. De politie onderzoekt de zaak.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.