Veel kopers van een Almeerse nieuwbouwwoning zitten met de handen in het haar. Dat meldt de NOS. Aannemer Hette Bouw BV is failliet verklaard. De bouw van de woningen is daardoor al meer dan een jaar stil komen te liggen. De huizenkopers moeten nu uit nood in een caravan wonen.

Drie projecten

“De aannemer tekende in op drie projecten in Almere Oosterwold en nog een paar projecten in onder andere Almere-Poort, bij elkaar ruim honderd woningen”, meldt de NOS. “Maar de bouw vorderde traag en er werden herhaaldelijk gebreken geconstateerd die zo ernstig waren dat de gemeente tot twee keer toe een bouwstop oplegde”.

Reportage

In een reportage van de NOS is te zien hoe Elyas zijn droomhuis dacht te komen, maar uiteindelijk in een stacaravan is beland.

Klik hieronder op de blauwe knop om de NOS-reportage te bekijken.

Klik hierboven op de blauwe knop om de NOS-reportage te bekijken.

Foto

Ter illustratie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.