52

Politie zoekt getuigen van overval op supermarkt aan Meistraat

Woensdagochtend 26 augustus rond 9.10 uur is een supermarkt in de Meistraat in Almere overvallen. De overvaller bedreigde een kassamedewerker met een wapen en eiste geld. Dat meldt de politie.

Buit

De dader wist geld buit te maken. Hij reed op een zwarte omafiets over het Meridiaanpad richting Kalenderweg/Evenaar. Op het moment van de overval waren er ruim tien mensen in de supermarkt aanwezig, zowel klanten als personeelsleden.

Signalement

Op de website van de politie is een signalement te vinden. De politie is op zoek naar mensen die de jongen hebben zien fietsen, vooraf en na afloop van de overval. Mogelijk droeg hij gezichtsbedekking en/of droeg een zonnenbril (pilotenbril). Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de recherche via 0900 8844 of via het tipformulier. Wie liever anoniem reageert kan dit doen MeldMisdaadAnoniem via 0800 7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant