107

Overval op supermarkt in Seizoenenbuurt

Supermarkt PLUS in de Seizoenenbuurt is woensdagochtend overvallen. Dat meldt de politie. Tijdens de overval bedreigde een man het personeel met een mes.

09.12 uur

De melding van de overval kwam om 09.12 uur binnen. Twee klanten wisten te man weg te jagen. De politie heeft nog niet laten weten of de man iets heeft meegenomen. Inmiddels is de politie een onderzoek gestart. Er wordt gezocht in de omgeving van de Meistraat.

Burgernet en signalement

Via Burgernet is een opsporingsoproep verspreid. De man is er op een fiets vandoor gegaan. Volgens de politie zou het gaan om een donker getinte man. Hij droeg een donkerblauw vest met zwarte broek, hoody en een witte rugzak. Hij had een zwarte opoe fiets bij zich. De politie geeft aan dat mensen de man niet zelf moeten benaderen, maar gelijk 112 moeten bellen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant