De politie zoekt getuigen van een straatroof en de opvolgende achtervolging rondom het Winterspelenplein op vrijdag 21 augustus. Het slachtoffer werd daarbij bedreigd met een mes, en er ontstond een opvallende achtervolging tussen het slachtoffer en de daders.

Ruzie

“Tussen 15.00 en 15.40 uur werden er meerdere meldingen gedaan van een ruzie in Almere Poort. Later bleek het te gaan om een straatroof, waarbij het slachtoffer bedreigd is met een mes”, zo meldt de politie. “Daarna is het slachtoffer achter de daders aangegaan en ontstond er een achtervolging te voet. De mannen zijn daarbij in de buurt van station Almere Poort, de Winterspelenplein, het Bronzen Medaillepad, de Olympialaan en de Poortdreef ter hoogte van het Olympiakwartier geweest”.

Gezocht

De politie zoekt getuigen die in de middag van 21 augustus tussen 15.00 en 15.40 uur iets opvallends hebben gezien in het Olympiakwartier oost. Ook mensen die in deze omgeving wonen of werken en over beveiligingsbeelden beschikken, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. Net als mensen die de achtervolging gefilmd hebben. De verdachten zijn twee jonge mannen met een donkere huidskleur.

Op de website van de politie zijn de signalementen van beide verdachten te lezen. Ook vind je er de contactgegevens van de politie.

Comments are closed.