55

Almere City FC tegen FC Groningen: 1-1 gelijkspel

Afgelopen weekend was de wedstrijd tussen Almere City FC en FC Groningen groot nieuws. Arjen Robben speelde zijn eerste wedstrijd voor FC Groningen. Een wedstrijd die ook voor Almere City FC een positieve eindstand had: gelijkspel van 1-1.

Wedstrijdverslag

De wedstrijd werd gespeeld in het Yanmar Stadion in Almere. “De eerste kansen in de wedstrijd zijn voor de uitploeg”, schrijft Almere City FC. “Al na enkele minuten lost Ajdin Hrustic het eerste schot, net over. Ook Mo El Hankouri komt dicht bij een doelpunt, maar hij wordt net op tijd van de bal gelopen door Ryan Koolwijk. Uit de corner die daarop volgt schiet Bart van Hintum maar net over”.

Faris Hammouti scoort in de eerste helft voor Almere City FC. “Vlak voor rust, als Arjen Robben inmiddels onder luid applaus naar de kant is gehaald, kopt nota bene zijn vervanger de gelijkmaker binnen voor FC Groningen. Ramon Lundqvist zet met eveneens een kopbal de 1-1 op het bord”, schrijft City FC.

Het volledige wedstrijdverslag is online te lezen bij Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant