48

Almeerse beroofd na afspraak via Marktplaats

Op zondag 16 augustus heeft een 25-jarige vrouw uit Almere via Marktplaats een deal gesloten om een bromfiets te kopen van een 18-jarige man uit Almere. Dat meldt de politie online.

Afspraak

“Rond 22:10 uur spreken ze af op de Mandolinestraat. Daar worden ze beroofd van de bromfiets, contact geld en een smartphone. De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen met meer informatie over dit incident”, zo schrijft de politie. De verdachten zijn op de bromfiets weggereden in de richting van het Muzepark. Daar sloegen ze rechtsaf.

Signalement

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving en wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben. Op de website van de politie is een signalement te vinden van de twee verdachten en je vindt er contactgegevens van de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant