Vind jij het leuk om mensen nieuwe dingen te leren? Vind je het ook belangrijk dat iedereen kan meedoen in de digitale samenleving? Dan is de functie als digi-coach misschien wel iets voor jou. Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor twee vacatures van welzijnsorganisatie De Schoor, waaronder de vacature van digi-coach van De Participatiefabriek van De Schoor.

Digi-coach

“De Participatiefabriek is een werkervaringsproject van welzijnsorganisatie De Schoor in samenwerking met het Sociaal Domein van de Gemeente Almere. De Participatiefabriek begeleidt werkzoekenden met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt uit Almere bij het maken van concrete stappen naar een betaalde baan”, zo staat in de vacature. “Als digi-coach ondersteun jij onze deelnemers in het leren van digitale vaardigheden met behulp van professioneel materiaal. Denk onder andere aan leren werken met Teams, mailen en bestandsbeheer”.

Lees meer over de vacature bij de VMCA.

Begeleider/coach

Daarnaast wordt er gezocht naar een begeleider/coach: “Als Begeleider/Coach ben je betrokken bij je deelnemers gedurende het hele traject. Je biedt begeleiding en ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer en ondersteunt de deelnemer bij het zoeken naar betaald werk. Waar nodig verwijs je de deelnemer door naar sociale partners in de stad”, schrijft De Participatiefabriek. “Kandidaten die op zoek zijn naar betaald werk passen bij uitstek bij dit project. Bemiddeling naar werk behoort tot de mogelijkheden”.

Lees meer over de vacature bij de VMCA.

Meer jobs

Wil je vrijwilligersvacatures bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van de Vrijwilligers- en Mantelzorgers Centrale Almere (VMCA). Wil je een betaalde baan? Kijk dan eens op Jobsora of Twitter.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.