67

Gemeente sluit meerdere wegen vanwege stormschade

In het weekend heeft het flink gewaaid. Op sommige plekken ontstond tijdens noodweer stormschade. “Grote takken van bomen kunnen onveilige situaties veroorzaken. De gemeente Almere wil onveilige situaties voorkomen. Daarom gaan we de dode takken uit de bomen halen”, aldus de gemeente.

Afsluiting

De weg waarlangs de bomen staan worden tijdelijk gesloten. Het gaat om de Leeuwerikweg en de Watersnipweg. De Watersnipweg wordt in gedeeltes, “bloks” afgesloten. De Leeuwerikweg volledig.

Omleiding

“De omleidingen geven we aan met de bekende borden. Als we de takken uit de bomen hebben gehaald gaan de wegen weer open. De komende week controleren we meer bomen op stormschade in Almere”, aldus de gemeente.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant