De politie heeft op zaterdag 15 augustus drie verdachten aangehouden voor een ernstig geweldincident met dodelijke afloop aan de Breskensweg in Almere. Dat meldt de politie online. De politie is nog op zoek naar bruikbare camerabeelden.

Breskensweg

“In een pand op de Breskensweg was een besloten feest”, meldt de politie. “Op het parkeerterrein ontstond een vechtpartij. Tussen 2 uur en 2.15 uur is een 26-jarige man uit Almere gestoken. Omstanders hebben de man nog geprobeerd te reanimeren, maar hij is niet lang na het incident overleden. Korte tijd later hield de politie drie verdachten van 24, 27 en 17 jaar uit Almere aan. Zij worden dinsdag 18 augustus voorgeleid aan de rechter-commissaris”.

Lees ook eens:

Politie zoekt getuigen steekincident Breskensweg

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.