74

Allereerste Ibu Spekkoek To-Go opent in Almere

De allereerste spekkoek winkel van Ibu Spekkoek is sinds 4 augustus geopend aan de Cinemadreef 152 in Almere. In de Ibu Spekkoek To-Go kun je terecht voor een verse punt spekkoek en kwaliteitskoffie van One Mile Coffee Roasters (een lokale koffiebranderij).

Spekkoek

De spekkoek is een traditionele Indische lekkernij. “De spekkoeken bevatten pure ingrediënten en zijn vrij van e-nummers”, vertelt de eigenaar van de nieuwe winkel. “Vanuit de bakkerij van Ibu Spekkoek worden de bijzondere en unieke smaken spekkoek direct geleverd aan de spekkoek To-Go winkel, waardoor je altijd van verse spekkoek kunt genieten. Naast de vertrouwde varianten is ook de ‘spekkoek-on-a-stick’ verkrijgbaar, een vers stukje choco-spekkoek met topping naar keuze. Een echte aanrader”.

Te koop

Ibu’s spekkoeken zijn in de winkel verkrijgbaar, maar ook online. De producten en prijzen zijn te bekijken op de website van de winkel.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant