**Update 27-10-2020: De politie heeft een vijfde verdachte aangehouden. Het onderzoek loopt nog.**

Bij een steekincident op de Breskensweg is in de nacht van 14 op 15 augustus een man om het leven gekomen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Feest

“In een pand op de Breskensweg  was een besloten feest. Op het parkeerterrein ontstond een vechtpartij”, schrijft de politie. “Tussen 2 uur en 2.15 uur is een man gestoken. Omstanders hebben de man nog geprobeerd te reanimeren, maar hij is niet lang na het incident overleden.”

Oproep

De politie doet onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Er waren veel omstanders en meerdere mensen hebben gefilmd. De politie ontvangt graag deze beelden. Ook als u andere informatie heeft over wat er die nacht is gebeurd, komen wij graag met u in contact. Vul het meldformulier in of bel 0900 8844. Meer info is te vinden op de website van de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.