74

Daniël Breedijk krijgt contract bij Almere City FC

Daniël Breedijk heeft bij Almere City FC een contract getekend voor twee seizoenen. Dat meldt Almere City FC. De 25-jarige centrale verdediger haakt daarmee aan bij de selectie van Almere City FC.

Vlag en wimpel

“Breedijk sloot vorige week aan bij de selectie van Almere City FC en liet zich tijdens trainingen en het oefenduel tegen ADO Den Haag van zijn goede kant zien”, schrijft de club. “Daniël is met vlag en wimpel geslaagd voor de proefperiode. Hij is een uitstekende verdediger met een goede inspeelpass en heeft bovendien al meer dan 130 wedstrijden ervaring op zijn CV. Hij kan andere selectiespelers helpen en coachen”, zegt ook technisch manager Teun Jacobs.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant