53

16 augustus: Bouw mee en speel in kunstwerken

Vanaf 14 augustus zijn 2turvenhoog-kunstenaars Sjoukje Gootjes en Francy van den Heuvel weer te gast in Atelier StrandLAB. Dat meldt StrandLAB Almere in de nieuwsbrief. Na een goed onderzoeksweekend in juni bouwen ze in augustus verder aan hun interactieve kunstwerken. Op zondag 16 augustus zijn jong en oud welkom tussen 12.00 en 17.00 uur om de kunstwerken te beleven en ermee te spelen.

Interactief

“Sjoukje Gootjes werkt graag met hout en liefst zo groot mogelijk”, zo schrijft het StrandLAB. “Francy van den Heuvel werkt graag op het strand en maakt plekken met dingen die ze vindt op het strand. Ze noemt deze spannende plekken pleisterplaatsen”.

Meer informatie vind je op de website van 2Turvenhoog.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant