54

Almere City verliest nipt van ADO Den Haag

Ondanks de hitte werd er gevoetbald in het Yanmar Stadion. Onder het toeziend oog van 603 toeschouwers namen twee City-teams het beiden een uur op tegen Eredivisionist ADO Den Haag.

Fris

“Het eerste uur van het tweeluik begint Almere City FC fris. Er wordt scherp gespeeld en zeker niet ondergedaan voor de tegenstander, vóór de onderbreking de nummer 17 van de Eredivisie”, schrijft de club online. “Na zo’n twintig minuten levert dat dan ook echt kansen op. Thomas Verheydt is tot twee keer toe dicht bij de openingstreffer”. Toch slagen de Hagenezen er in om er 0-1 van te maken.

Na de rust

Na de pauze maakt, na enkele gemiste kansen, de ploeg uit de Hofstad de 0-2. “Toch weet Almere City FC terug te bijten, want na een gemiste kans van Faris Hammouti bij de tweede paal kopt aanvoerder Tim Receveur nog voor de tweede ‘rust’ de bal tegen de touwen voor de aansluitingstreffer, de 1-2”, aldus de club.

Wedstrijdverslag

Lees het volledige wedstrijdverslag op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant