56

Stroomstoring in deel van Almere

Diverse straten in Almere hebben te kampen met een stroomstoring. Dat meldt Liander. Er is een monteur bezig om de storing te verhelpen.

17.00 uur

Waarschijnlijk duurt de storing nog tot 17.00 uur. Wat de oorzaak is van de storing is niet bekend gemaakt. Bijna driehonderd huishoudens en tientallen bedrijven hebben te maken met de storing. Het gaat om de Literatuurwijk en het industriegebied bij Gooisekant.

Getroffen straten

Het gaat om de volgende straten: Achillesstraat, Annie M.G. Schmidtweg, Audioweg, Dettifosspad, Dettifossstraat, Editiestraat, Katernstraat, Manuscriptstraat, Monitorweg, Neonweg, Oplagestraat, P. Bakkerstraat, Redactiestraat, Schoolstraat, Siliciumstraat en de Transistorstraat.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant