54

13 augustus: Jan Klaassen en Katrijn gaan op griezelbeestjesavontuur op de Kemphaan

De laatste donderdag van de vakantie wordt de insectenzomer afgesloten met een spetterende poppenkastvoorstelling. Dat meldt Stad en Natuur Almere. Jan Klaassen en Katrijn maken een heel avontuur mee met griezelbeestjes.

Insecten

Insecten kunnen vervelend of eng zijn. Toch zijn het hele nuttige beestjes. Daarom staan ze deze zomer in de spotlights bij Stad en Natuur Almere. Ze hebben de afgelopen weken in allerlei workshopvormen centraal gestaan, met onder andere een waterbeestjessafari, insecten tekenen en een insectenterrarium maken.

Biodiversiteit

“De poppenkast kan uitstekend gecombineerd worden met de speurtocht over biodiversiteit op de Kemphaan”, schrijft Stad en Natuur Almere. “Baron Vos XIII van kop tot staart neemt je mee over Stadslandgoed de Kemphaan! Je leert onderweg van alles over biodiversiteit. Bio wat? Heel simpel gezegd betekent biodiversiteit: ruim baan voor planten en dieren”.

Reserveren

“Uiteraard houdt Stad en Natuur bij deze activiteiten rekening met coronamaatregelen”, aldus de organisatie. Op de website www.stadennatuur.nl staan de maatregelen. Daar kan ook gereserveerd worden voor de spannende, maar vooral hilarische poppenkast voorstelling.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant