90

Almeerse naaktloper op Texel valt agent aan

De politie in Noord-Holland heeft de afgelopen avond/nacht de handen vol gehad aan mensen onder invloed van drugs. In verschillende gevallen moest geweld worden toegepast en zijn politiemensen gewond geraakt. Een Almeerse man viel een agent aan op Texel.

Naaktloper

“Op Texel in Den Burg had een stelletje vakantievierders op een camping aan het Schilderend LSD gebruikt”, schrijft de politie. “Toen een van hen zich afvroeg waarom ze geen onderbroek aanhad schreeuwde ze om hulp. Nadat de politie kwam kijken of ze hulp konden verlenen vloog de –ook naakte- man zonder enige aanleiding de politie aan. Ook hij is gepepperd”.

Gewond

Tijdens de worsteling is een politieagente gewond geraakt. De man, een 23-jarige man uit Almere, is aangehouden voor wederspannigheid. De vrouw is ook overgebracht naar het politiebureau op Texel wegens het verstoren van de openbare orde.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant