Voor het steekincident in de Klokkeluiderstraat is een verdachte aangehouden. Het incident gebeurde woensdagmiddag 5 augustus vlakbij de Bottelaarspassage in het centrum. De man, een 21-jarige inwoner van Almere, werd later op de dag aangehouden en ingesloten.

Gewond

“Rond 13.50 uur kreeg de politie de melding van een steekincident op straat. Ter plaatse werd een 28-jarige inwoner van Amsterdam aangetroffen die gewond bleek te zijn”, meldt de politie. “Hij was aanspreekbaar en werd vervoerd naar een ziekenhuis. De politie stelde direct een onderzoek in en hoorde meerdere mogelijke getuigen. Ook werd beeldmateriaal van aanwezige camera’s veiliggesteld en onderzocht”.

De politie zet het onderzoek naar de toedracht en het motief voort en sluit meerdere arrestaties niet uit.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.