In Almere gaan er geluiden op om een Diversiteitsdag te organiseren. Diversity Day vindt plaats op de eerste dinsdag van oktober. Op de Diversity Day organiseren bedrijven, overheden en andere instellingen activiteiten om aandacht te vragen voor diversiteit.

Stem mee

Wat vind jij? Is er te weinig aandacht voor diversiteit in de Almeerse samenleving?

''In Almere is er te weinig aandacht voor diversiteit in de samenleving''

Taartje

“In 2019 vierde het college het Diversity Day met een taartje op het stadhuis”, vertelt raadslid Hassan Buyatui. “Dit vinden we onvoldoende. We hebben liever dat op de Diversiteitsdag er activiteiten georganiseerd worden in de stad, met de stad en voor de stad.” Het raadslid heeft schriftelijke vragen gesteld.

Lees ook eens:

“Almere moet een Diversiteitsdag organiseren”

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.