Publiek getuige van winst tegen Jong Ajax

Het duurde 155 dagen, maar eindelijk was het zover. Zaterdagmiddag mochten er weer toeschouwers aanwezig zijn bij een thuiswedstrijd van Almere City FC. De wedstrijd werd afgesloten met een 2-0 winst. Het is de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding die in winst wordt omgezet.

Wedstrijdverslag

“De openingsfase is echter voor de Amsterdammers. Na een minuut of tien krijgt Sontje Hansen de eerste echte mogelijkheid, maar hij schiet de bal naast het doel van keeper Michael Woud”, meldt de club. Na ruim 20 minuten werd er gescoord: “Margaritha stoomt op over de rechterflank en geeft de bal goed voor, waarna Mees Kaandorp op fraaie wijze de 1-0 op het scorebord brengt. Nog voor rust wordt de voorsprong verdubbeld, wanneer Jelle Goselink van slordig Amsterdams balverlies profiteert en in de één-op-één niet faalt.”

De derde treffer was zelfs nog een aantal keer dichtbij. Een volledig verslag lees je op de website van de club.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.