JMB Groep is uitgeroepen tot Beveiligingsbedrijf van het Jaar

Deel dit artikel

JMB Groep uit Almere heeft samen met het technische beveiligingsbedrijf Doevendans Beveiliging uit Boxtel de titel Beveiligingsbedrijf van het Jaar gekregen. Die titel krijgen zij van De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dat meldt beveiligingsnieuws.nl.

Prijs

De particuliere beveiligingsorganisatie die dit jaar als beste uit de bus kwam is JMB Groep uit Almere. Het bedrijf was al twee keer genomineerd. “Het toont hiermee een consistentie in haar werkzaamheden aan”, zei oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Fred Teeven. De oud staatssecretaris is ambassadeur van de VEB.

Lees meer over dit nieuws in het artikel op beveiligingsnieuws.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter