Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor een vacature bij Veiligheidsmuseum PIT en Triade Vitree.

Winkelen en knutselen

Triade Vitree is op zoek naar een maatje. “Zij vindt het leuk om samen met jou leuke activiteiten te doen, zoals naar de markt te gaan of een stukje te wandelen”, schrijft de zorgorganisatie. “Verder houdt ze van winkelen (vooral bij de Hema), van verhalen vertellen, van dieren (vooral honden), van naar Amsterdam gaan, van knutselen en nog veel meer. Interesse? Meld je aan”.

Veiligheidsmuseum PIT

Veiligheidsmuseum PIT is op zoek naar een medewerker voor de horeca. “Bij Veiligheidsmuseum PIT werken ongeveer 50 vrijwilligers. Zij zijn van essentieel belang voor het museum. Als Horecamedewerker help je op zaterdag en/of zondag onze bezoekers in het restaurant met hun bestellingen. Je bent een visitekaartje van PIT”. Bij interesse kun je de vacature bekijken op de website van de VMCA.

Meer jobs

Wil je vrijwilligersvacatures bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van de Vrijwilligers- en Mantelzorgers Centrale Almere (VMCA). Wil je een betaalde baan? Kijk dan eens op Jobsora of Twitter.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.