”Almere wordt het toneel van een groots opgezet interactief spel”

Deel dit artikel

De komende periode is Almere het toneel van een groots opgezet interactief spel en jij kan meespelen. Het spel heet ‘Ontsleuteld’ en is de komende periode te spelen in het centrum van Almere.

Voor iedereen

“We hebben hard gewerkt deze voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte”, vertellen de organisatoren van het spel. “Mensen kunnen zich individueel aanmelden maar nog gezelliger: ook samen met familie, vrienden of collega’s”.

Spion

Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Almere. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever.

“Ontsleuteld is een razend spannend interactief stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes. Houd je telefoon overigens goed bij de hand, want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien”, aldus de makers van het interactieve spel.

“Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continu in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrij gespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen”.

Aanmelden

“Meld je samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega’s aan. Alleen meedoen is ook mogelijk. Dit uitstapje is geheel corona-proof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt!”.

Meer informatie vind je op de website van ‘Ontsleuteld’. Via de website kun je eenvoudig een locatie, datum en tijdslot naar wens selecteren.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter