Op zaterdag 1 augustus is topkok Wilbert van de Kamp met zijn speciale Visit Wadden-bakfiets te vinden in het centrum van Almere. Vanuit zijn bakfiets maakt hij heerlijke gerechten met pure ingrediënten uit het Waddengebied. Te proeven zijn onder andere een verfijnde ‘polder-hummus’ met Turks brood en een bijzondere bonenburger met zeewier. Iedereen is welkom en kan kennismaken met de zilte smaak van de Wadden.

Locaties

Wilbert is te vinden op diverse locaties in de binnenstad van Almere. Op zijn bakfiets fietst hij van locatie naar locatie. Wilbert start zijn kookavontuur vanaf 11.45 uur en eindigt zijn kook-tocht in Almere rond 16.00 uur. De locaties waar je Wilbert en zijn bakfiets kunt vinden zijn, de Grote Markt, bij de VVV in de Citymall, bij de Diagonaal en bij het Stadhuisplein.

Exacte informatie over de locatie van Wilbert is te vinden op Instagram waar actueel verslag wordt gedaan van Wilberts kookavonturen.

Winactie

De echte genieters kunnen ter plaatse meedoen aan de VisitWadden-winactie. Vul het deelnameformulier in en doe deze in de trommel. Uit alle deelnemers wordt een winnaar getrokken. De winnaar kan zich verheugen op een geweldig Waddendiner, geserveerd bovenop de Waddendijk bij Hornhuizen met een overnachting met een heerlijk ontbijtje bij Wongema in Hornhuizen. De prijs is voor 2 personen en in iedere stad wordt een prijs uitgereikt.

Andere steden

Behalve in Almere toert Wilbert met zijn bakfiets verder door Nederland. Zo is ‘Wilbert Kookt Wad’ op donderdag 30 juli in het centrum van Zwolle te vinden en op vrijdag 31 juli in het centrum van Nijmegen.

Over Wilbert

Wilbert van de Kamp is naast talentvol kok ook presentator, organisator, blogger, vlogger, schrijver van korte verhalen en vooral zichzelf. Lees meer over de kookavonturen van Wilbert op deze speciale website.

Foto

Aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.