Zomerstream: Terugblik op de opening van Madrona

Sinds mei van dit jaar zijn 95 huurders eigenaar geworden van hun gloednieuwe appartement in wooncomplex Madrona in Almere Buiten. De huurders ontvingen hun sleutel op contactloze wijze.

Zomersteam

Wethouder Lindenbergh nam een filmpje op om het pand virtueel te openen en om de bewoners te feliciteren met hun nieuwe woning. Je ziet de video in de 1Almere Zomerstream. Bekijk ook eens de andere video’s uit het afgelopen seizoen.

Zomer

Deze zomer kun je iedere maandag, woensdag en vrijdag vooral genieten van de afleveringen uit de afgelopen maanden. Maar… er zit veel interessants tussen. Natuurlijk houden we je ook deze zomer, via de website en sociale media, op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de stad.

Foto

Sleutels Modrona door Julius Lindenbergh. Foto aangeleverd door: GoedeStede

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.