In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben inbrekers verschillende boten beschadigd en diverse spullen buitgemaakt in de haven aan de Boelijn. De verdachten zijn te zien op bewakingscamera’s van een naastgelegen restaurant.

Diefstal

Tijdens de inbraak hebben drie mannen onder andere een elektrische fiets van het merk ONE WAY meegenomen, een witte kluis en een opvallende sporttas van het merk North Face, grijs met fel gele letters. Op de beelden is te zien hoe de drie verdachten zich even later verstoppen voor een voorbij rijdende auto. Vervolgens verlaten de mannen het terrein.

Signalement

Een officieel signalement is er nog niet. Wel blijkt uit de beelden dat twee mannen een zwart trainingspak dragen. Een derde man draagt een wit trainingspak. Op Facebook zijn beelden te zien van de diefstal.

Boelijn

De haven waar de diefstal plaatsvond, ligt aan de Boelijn in Noorderplassen-West. De beelden werden vastgelegd door een bewakingscamera van restaurant De Kapitein. Het restaurant doet een oproep: “Hebben jullie vannacht tussen 3:15 en 5:15 iets verdachts gezien of gehoord op de parkeerplaats voor De Kapitein, rond de Baaihaven of ergens in de wijk, laat het ons of de wijkagent alsjeblieft zo snel mogelijk weten”.

Foto

Screenshot van de bewakingscamerabeelden door restaurant De Kapitein aan de Boelijn.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.