Bekijk hier een nieuwe aflevering vanuit het missiecentrum in Almere Buiten. De Wegwijzer zendt iedere zondag om 10.00 uur een dienst uit via internet. Deze dienst is te bekijken via 1Almere en KIJK Almere TV.

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Dood

“Jezus wekt de jonge uit Naïm op uit de dood”, vertelt Mark Zeldenrust van De Wegwijzer. “Hij zei: ‘ik zeg u sta op’. Als je nog niet opnieuw geboren bent, dan ben je nog geestelijk dood. Jezus roept ook ons mensen op ‘sta op uit de dood’. In Efeziers 5:14 zegt Paulus: ‘ontwaak gij die slaapt en sta op uit de dood en Christus zal over U lichten’. Als we opstaan uit ons geestelijk dode leven gaat het licht van Christus over ons leven schijnen en mogen we schuilen achter het bloed van het lam zodat de engel des doods aan ons voorbij zal gaan”.

Foto

Door: Nulzesendertig

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Comments are closed.