1 augustus: Eerste wedstrijd met publiek: Almere City FC – Jong Ajax

Deel dit artikel

Op 1 augustus vindt na lange tijd de eerste wedstrijd met publiek plaats in het Yanmar Stadion in Almere. Dat meldt Almere City FC. “Op zaterdag 1 augustus om 14:00 uur mogen we vanwege de versoepeling van de maatregelen jou weer bij een wedstrijd van Almere City FC ontvangen in het Yanmar Stadion. De tegenstander die dag heet Jong Ajax”,  zo schrijft de club.

Het nieuwe normaal

De club hanteert wel enkele regels: “In de praktijk betekent voetballen in het ‘nieuwe normaal’ voorlopig het volgende: Individuen kunnen een kaart bestellen voor vakken A, B en C en mensen uit hetzelfde huishouden en kinderen onder de 18 jaar kunnen dichter bij elkaar zitten op vakken E, F en G”.

Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de website van de club.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter