106

Toekomst gebouw De Beurs onzeker

**Update 25-07-2020: De gemeente heeft laten weten dat het gebouw aan de Wisselweg onmiddellijk volledig afgesloten moet worden. “In het pand ontbreekt een deur, waardoor iedereen zomaar binnen kan lopen. In het gebouw wonen nu zwervers en drugsverslaafden”, meldt de regionale omroep.**

Het is nog steeds onduidelijk wat er gaat gebeuren met het gebouw De Beurs aan de Wisselweg. Het pand staat al jaren leeg. Van der Valk Investments kocht het pand eind 2017. Toch is er nog altijd niets mee gebeurd.

Overlast

“Ik word er niet vrolijk van als ik langs fiets”, reageert een omwonende bij de regionale omroep. “Op het gebouw is graffiti gespoten en enkele ramen zijn vernield. Het is heel slordig”, zegt een andere voorbijganger.

Leeg

Deze hele week brengt Omroep Flevoland verhalen over leegstaande panden. Het zijn gebouwen op goede plekken, maar die toch leeg staan en vervallen zijn.

Foto

Google Maps.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant