Vanaf eind september start Futureproof DIY: een gratis te volgen jongerenprogramma. Het is een project vanuit de maatschappelijke diensttijd in Almere.

Jongeren

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Vind jij het leuk om nieuwe acties te bedenken en daarmee iets goed te doen voor jouw wijk, stad of zelfs groter? Wil jij ervaren hoe je echt een positieve verandering aangaat? En wil jij ontdekken wat er bij ondernemerschap komt kijken, en misschien zelf jouw eigen sociale onderneming starten? Doe dan vanaf september 2020 mee met Futureproof!

Future

Met Futureproof ga jij de uitdagingen van morgen aan: sociaal én duurzaam. Denk bijvoorbeeld aan het klimaat, plastic soep, eerlijke kleding of eenzaamheid onder jongeren. Tijdens het DIY-programma volg je vier maanden lang samen met andere jongeren trainingen, leer je nieuwe skills en word je onderdeel van onze community. Het goede nieuws? Meedoen kost je niets, behalve tijd (8-12 uur per week)!

Meedoen?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over het programma, of je zelfs meteen aanmelden? Te gek! Op 30 juli en 3 september organiseren we online informatie-avonden. Tijdens zo’n avond krijg je alles te horen over het programma, ontmoet je de coaches en andere impactmakers en heb je de gelegenheid al je vragen te stellen. Na afloop van de avond kun je je inschrijven voor het programma. Laat ons weten of je erbij bent via www.areyoufutureproof.nl/future-diy/

Foto

Futureproof. Foto: Aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.