Stankoverlast door vuilnis bij Lavendelplantsoen

Deel dit artikel

Op het Lavendelplantsoen in de Kruidenwijk ruikt het al een tijdje niet meer zo fris als lavendel. De ondergrondse vuilcontainers op de hoek van het Lavendelplantsoen en de Sesamstraat zorgen voor problemen. Dat meldt de regionale omroep. Het inzamelpunt zou bijna dagelijks veranderen in een soort vuilnisbelt.

Nieuwe containers

“Met Oud-en-Nieuw zijn die opgeblazen met een vuurwerkbom”, legt buurtbewoner Rachell Peeters uit aan Omroep Flevoland. “Begin juni werden drie nieuwe containers geplaatst, maar met name voor het restafval blijkt de capaciteit bij lange na niet voldoende. Vaak een dag na het legen staat er al van alles naast”.

De buurt is nu een petitie gestart om de situatie aan te pakken.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.