Doppio Bikes te huur bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

Deel dit artikel

Afgelopen week donderdag zijn er tijdens een feestelijke en zonnige ochtend twee doppio bike’s overhandigd aan Staatsbosbeheer en Stad & Natuur Almere. Deze bijzondere elektrische fietsen zijn vanaf maandag 20 juli te gebruiken om rond de Oostvaardersplassen te fietsen.

Rondje Oostvaardersplassen

“Het ‘Rondje Oostvaardersplassen’ is een ideale manier om het gebied te verkennen op de fiets”, schrijft Stad en Natuur Almere. “Als onderdeel van het jongste nationale park van Nederland, Nationaal Park Nieuw Land, biedt het gebied vele facetten aan de fietsende bezoeker: de weidsheid van het kerngebied, de bossen van het Kotterbos en het Hollandse Hout, de vergezichten over het Markermeer en de vele natuurlijke bewoners die de Oostvaardersplassen rijk is” vertelt boswachter Iris Sen van Staatsbosbeheer. Een rondje duurt ongeveer 2,5 uur”.

Te huur

De doppio fietsen, met speciale anti-lek-banden, zijn deze zomer te gebruiken voor 30 euro per fiets per ‘rondje Oostvaarders’. Je kunt alleen of met zijn tweeën op een fiets. Meer informatie www.ovpalmere.nl.

Foto

De Oostvaardersplassen. Foto: Ter illustratie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter