Vacatures: Wijkteam Filmwijk en Waterwijk-Verzetswijk zoeken gastvrouw of gastheer

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor de wijkteams van Filmwijk en Waterwijk-Verzetswijk.

Gastvrouw en gastheer gezocht

Vanaf eind september zullen de spreekuren van het wijkteam Waterwijk-Verzetswijk weer beginnen. Het wijkteam is daarom op zoek naar een gastvrouw/gastheer die de buurtbewoners kan begroeten. “We zoeken een gastvrouw of gastheer die in ieder geval elke dinsdagochtend van 9 tot 11 beschikbaar is”, zo staat in de vacature. Bekijk meer in de vacaturebank van de VMCA.

Ook het wijkteam in de Filmwijk is op zoek naar een gastvrouw of gastheer. “Je ziet erop toe dat de buurtbewoners hun handen desinfecteren voor binnenkomst. Ook zal je hen voorzien van een meldingsformulier. Het kan zijn dat bewoners jouw hulp vragen met het invullen van hun gegevens”, aldus het team. De werklocatie is het Filmwijkcentrum. Bekijk meer in de vacaturebank.

Meer jobs

Wil je vrijwilligersvacatures bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van de Vrijwilligers- en Mantelzorgers Centrale Almere (VMCA). Wil je een betaalde baan? Kijk dan eens op Jobsora of Twitter.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.