Eerder lieten we al foto’s van de komeet Neowise zien. Die foto’s waren afkomstig van Twitter. Ook op Facebook en Instagram zijn er foto’s van de komeet te vinden. Ronald Huiberse maakte bijzondere en prachtige foto’s van komeet Neowise boven Almere.

Meerdere foto’s

“Ronald heeft de foto’s allemaal samengesteld uit meerdere foto’s, variërend van 35 tot 75 foto’s die op elkaar zijn geplakt”, zo wordt geschreven in de Facebookgroep Wonen in Almere. “Hierdoor kan de software sterren van achtergrondruis scheiden en simuleer je een lange sluitertijd zonder de sporen van bewegende sterren. Je ziet daardoor ook een heleboel sterren die je niet met het blote oog kan spotten”.

Bekijk de foto’s op Instagram.

Bekijk ook eens:

Komeet Neowise ook zichtbaar in Almere

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.