Sponsoring Eerste Divisie voor onbepaalde tijd verlengd

Deel dit artikel

Keuken Kampioen en de Coöperatie Eerste Divisie hebben officieel besloten om het partnership voor onbepaalde tijd te verlengen. Dat meldt Almere City FC. “Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie”, vertelt Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie aan de club.

Fantastisch nieuws

Algemeen directeur John Bes van Almere City FC vindt het fantastisch nieuws. “En helemaal mooi dat het om een professionele partij gaat die zich net als wij altijd proactief opstelt. Keuken Kampioen en de Eerste Divisie vormen dan ook een natuurlijke match en Almere City FC draagt graag bij aan een langdurige succesvolle samenwerking”.

Sponsor

Keuken Kampioen is sinds juni 2018 sponsor van de eerste divisie voetbalcompetitie, die vanaf dat moment de naam Keuken Kampioen Divisie draagt.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter