Stem mee: Waar ga jij naartoe op vakantie?

Deel dit artikel

Dit jaar blijven veel mensen thuis. Door het coronavirus is het soms ook niet verstandig om een bezoek te brengen aan het buitenland. Almere City Marketing geeft zelfs als tip om in Almere te blijven en de stad te ontdekken. Een idee? Of wordt het alsnog een verre reis?

Stem mee

Waar ga jij naartoe op vakantie? Laat het hieronder weten door middel van de poll.

Waar ga jij naartoe op vakantie?

Op ontdekking in Almere

Ook in Almere is er deze zomer veel te doen. “Zonaanbidders kunnen terecht op één van de negen stranden die de stad rijk is. Of ontdek Almere vanaf het water en huur een sloepje, kano of barbecue donut. Ervaar hoe leuk wakeboarden is, leer zeilen en surfen of ga catamaran varen”, zegt Nik Smit. Hij is directeur van Almere City Marketing.

Wie meer wil ontdekken, kan een kijkje nemen op visitalmere.com.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter