Almeerse hockeycoach Pasha Gademan vertrekt naar Duitsland

Deel dit artikel

Hockeycoach Pasha Gademan vertrekt naar Duitsland. Dat meldt Hockey.nl. De bij hoofdklasser Almere vertrokken coach, wordt met ingang van het nieuwe seizoen assistent van André Henning bij de Duitse topclub Rot-Weiss Köln.

Klik

Volgens Gademan is er een klik tussen hem en de club: ”Ik denk dat Rot-Weiss echt bij mij past en ik deze stap ook nodig heb in mijn ontwikkeling als coach”, vertelt Gademan op Hockey.nl. “Na jaren van vechten tegen degradatie met Almere kom ik nu bij de club die voor de titels gaat. Dat gaat weer andere druk met zich meebrengen. Ook kijk ik er naar uit met de topspelers te werken en is het voor mij zeker interessant om een rol te spelen in de begeleiding van jeugdspelers die doorkomen”.

Stoppen

Enkele maanden geleden maakte Pasha Gademan bekend na drie jaar als hoofdcoach bij Almere te vertrekken. Hij was al sinds 1995 lid van de club.

Lees uitgebreid over het vertrek van Gademan naar Duitsland op Hockey.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter