Vanaf maandag 27 juli 2020 is het kruispunt van de Hollandsedreef met de Hogering voor minimaal 7 maanden dicht. De afsluiting is onderdeel van de werkzaamheden voor de verbreding van de Hogering. Dat meldt de gemeente Almere.

Omleiding

“Tijdens de afsluiting gelden omleidingsroutes”, zo schrijft de gemeente. “Verkeer dat van de Hollandsedreef naar het noorden wil (Noorderplassen en Almere Buiten) rijdt om via de Hollandsedreef, Stedendreef en Muziekdreef (en omgekeerd). Het verkeer dat normaal gesproken via de Hollandsedreef en de Hogering naar de A6 gaat, rijdt om via de Hollandsedreef en de Havendreef (en omgekeerd)”.

Vrachtwagens

“Om sluipverkeer in de Muziekwijk te voorkomen is in overleg met gemeente Almere en de politie tijdens de afsluiting een verbod voor vrachtwagens ingesteld op de Jacques Brelweg, Youri Egorovweg en Beatlesweg”, aldus de gemeente.

Werkzaamheden

Op maandag 27 juli 2020 om 20.00 uur beginnen de werkzaamheden bij de Hollandsedreef met het kruispunt van de Hogering. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van voorbelasting. Voorbelasting is nodig om te voorkomen dat de nieuw aan te leggen parallelrijbaan in de toekomst verzakt.

Meer info is te vinden op de website van de gemeente en in de speciale ‘Bouwapp’ te vinden in de online stores.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.